| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 26
بازدید هفته : 262
بازدید ماه : 236
بازدید کل : 837845
تعداد مطالب : 864
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1
Template By: LoxBlog.Com
تهاجم فرهنگی
جی پی اس موتور
جی پی اس مخفی خودرو
تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان دانلود و آدرس kaktoos62.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
بیس فسفونات به داروهای ضد تحلیل گفته می شود که فرآیند طبیعی کاهش تراکم استخوان را کند می کنند و منجر به حفظ و افزایش تراکم استخوان می
شوند. این خانواده دارویی از بروز پوکی استخوان جلوگیری می کند.
تحقیقات نشان می دهد که استفاده از این داروها احتمال بروز سرطان آندومتر را 50 درصد کاهش می دهد.
پوشش مخاط رحم اندومتر (Endometrium) نام دارد و اغلب سرطان های رحم از این پوشش ایجاد می شوند که به آنها سرطان آندومتر (Endometrial
cancer) می گویند. معمولا سرطان اندومتر را مترادف سرطان رحم می دانند. سرطان آندومتر چهارمین سرطان شایع در زنان است. چاقی و استفاده از هورمون
های استروژنی خطر سرطان آندومتر را افزایش می دهد.
وی با بیان اینکه واکسیناسیون HPV برای پیشگیری سرطان دهانه رحم بسیار اهمیت دارد اضافه کرد :این واکسن در کشور ما هم وجو د دارد اما به دلیل گران بودن آن نمی توان به راحتی در اختیار تمام افراد جامعه قرار گیرد.
موسوی ابراز امیدواری کرد :با تمهیداتی که وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و کمیته کشوری واکسیناسیون می اندیشند بتوان این واکسن HPV را جز واکسیناسیون کشوری قرارداد تا به صورت رایگان در اختیار مردم قرار گیرد.
رییس انجمن علمی سرطان های زنان توضیح داد:زمان شیوع سرطان دهانه رحم حدود 40 تا 45 سالگی است این سرطان کاملا در مراحل اولیه شناخته شده است و قبل از اینکه به مرحله تهاجمی برسد 10 تا 15 سال دربدن فرد باقی می ماند.
وی ادامه داد:این بیماری اگر در شرایط قبل از تهاجمی شدن تشحیص داده شود می توان آن را درمان کرد.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد : عامل اصلی ایجاد سرطان دهانه رحم ویروسی به نام HPV است که قابل شناسایی و پیشگیری است و راه اصلی انتقال آن از طریق جنسی است.
موسوی اضافه کرد : سرطان دهانه رحم در کشورهای در حال توسعه شیوع بیشتری دارد و بر اساس آمارسرطان دهانه رحم دومین سرطان شایع در کشورهای در حال توسعه است. اما در کشورهای پیشرفته شیوع سرطان دهانه رحم به مراتب کمتر شده و یکی از علل آن اهمیت به انجام تست های غربالگری از جمله پاپ اسمیر است که می تواند شیوع این بیماری را کاهش دهد.
به گفته وی در زنان بین 20 تا 30 سال این ویروس از شیوع بالایی برخوردار است و از آنجایی که جامعه ما از یک جامعه جوان برخوردار است لذا لازم است آگاهی لازم را نسبت به این ویروس داشته باشند .
موسوی یاد آور شد: از این ویروس 100 نوع وجود دارد که 40 نوع آن فقط از طریق دستگاه تناسلی بروز می کند که خود نیز در 2 گروه کم خطر و پرخطر تقسیم بندی می شوند که نوع پرخطر آن به عنوان عامل اصلی ایجاد سرطان دهانه رحم شناخته شده است .
رئیس انجمن علمی سرطان های زنان ایران زمان استفاده از واکسن پاپیلوم انسانی را از سن 9 تا 13 سالگی دانست .
موسوی تاکید کرد :انجام تست غربالگری پاپ اسمیر در زنان هر سه سال یکبار ضروری است تا بتوان از محله تهاجمی بروز سرطان دهانه رحم جلوگیری کرد.
وی بهترین زمان جهت انجام تست های پاپ اسمیر را از سن 21 سالگی توصیه کرد و گفت :از 21 سالگی تا 30 سالگی هر 3 سال یکبار و از 30 سالگی به بعد هر 3 تا 5 سال یکبار و همچنین از سن 65 تا 70 سالگی این تست الزامی است .
وی توصیه کرد : زنانی که داوطلب استفاده از این واکسن هستند می توانند با مراجعه به متخصصین زنان و زایمان و متخصصین اطفال در صورتی که در شرایط سالم قرار داشته باشند از این واکسن استفاده کنند.
شنیدن نام سرطان رحم ممکن است برای بسیاری از زنان رعبآور باشد؛ زیرا این بیماری شایع، در برخی موارد حاد منجر به مرگ هم میشود. با این حال، دانشمندان میگویند تغییر رژیم غذایی سبب کاهش ابتلا به آن میشود.
خوردن روزانه دو فنجان چای سیاه در کنار مصرف به اندازه مرکباتی همچون پرتقال از خطر سرطان رحم پیشگیری میکند. این دو ماده غذایی در صورتی که صحیح استفاده شوند نقش حیاتی و مهمی در افزایش طول عمر افراد بازی میکنند.
اکثر افراد با خوردن یک فنجان چای داغ و مرکبات تازه احساس خوبی پیدا میکنند، اما آنچه در بدن ما اتفاق میافتد کاملاً پنهانی و بدون طعم است. هر دو این مواد دارای مقادیر قابل توجهی فلاوونوئید هستند، یک ترکیب طبیعی که از رگهای خونی محافظت میکند، موجب دفع التهابهای بدنی میشود و از دردهای سلولی ناشی از استرس اُکسیداتیو جلوگیری میکند. بدون فلاوونوئیدها بدن انسان در برابر کبودی، سرماخوردگی و عفونتها، بیدفاع میشود. علاوه بر این کاهش این ماده شیمیایی زنان را در برابر سرطان رحم بسیار آسیب پذیر میکند.
تحقیقات دانشمندان نشان داده است زنانی که در برنامه غذایی خود از دو نوع فلاونوئید به نامهای فلانول و فلاوانونس استفاده میکنند بسیار کمتر از دیگران به سرطان رحم دچار میشوند. دو ترکیبی که به راحتی با نوشیدن چای سیاه و خوردن مرکبات به ویژه پرتقال تأمین میشود.
به طور کلی استفاده از خوراکیهایی همچون کلم بروکلی، کلم پیچ، سیب و گریپ فروت در کنار پرتقال و چای میتواند در کاهش احتمال ابتلا به چنین بیماری اثر گذار باشد.
دکترقائم مقامی جراح سرطانهای زنان در مورد اینکه چه سرطانی در دستگاه تناسلی زنان از همه شایعتر است گفت: در کشورهای مختلف آمارهای متفاوتی را ارائه میدهند، اما به طور کلی دردنیا سرطان دهانهٔ رحم پس از سرطان پستان شایعترین سرطان در زنان محسوب میشود و این بیماری در کشورهای درحال توسعه که غربالگری سرطان دهانهٔ رحم به خوبی انجام نمیشود بیشتر است.
علل ایجاد کنندهٔ سرطان دهانهٔ رحم
دکتر قائم مقامی پیرامون علل ایجادکنندهٔ سرطان دهانهٔ رحم با تاکید بر این نکته که این بیماری در حقیقت یک بیماری مقاربتی است که در اثر انتقال ویروسی به نام پاپیلومای انسانی ایجاد میشود اظهار داشت: این ویروس وارد بدن بیش از پنجاه درصد خانمهایی میشود که روابط جنسی دارند و در اکثر مواقع این ویروس نظیر بیماریهای ویروسی سرخک یا سرخجه از بدن پاک میشود.
در تعداد محدودی ممکن است این ویروس جای پای خود را باقی بگذارد به گونهای که باعث تغییرات سلولی در مخاط دهانهٔ رحم و در برخی مواقع در واژن یا مقعد شده و ضایعات پیشسرطانی ایجاد کند و چنانچه این ضایعات پیشسرطانی در مرحلهٔ مناسب با تست غربالگری (پاپ اسمیر) شناخته نشود ممکن است به سرطان گردن رحم، واژن یا مقعد منجر شود. وی تصریح کرد؛ پیشرفت ضایعات این بیماری ممکن است چیزی حدود ده سال به طول بیانجامد به گونهای که تغییرات سلولی مرحلهٔ اول پس از گذشت چهار یا پنج ماه از ورود ویروس به بدن ایجاد شود، پس از حدود شش سال به درجهٔ دوم و تا حدود ده سال به سرطان واقعی برسد.
به اعتقاد دکتر قائم مقامی، سرطان گردن رحم مانند سرطان تخمدان، پستان، جسم رحم یا روده، جنبهٔ ارثی ندارداما به هر حال، زمینهٔ سرطان ممکن است در برخی خانوادهها وجود داشته باشد.
وی ضمن تاکید بر این نکته که عامل اصلی این بیماری ویروس پاپیلومای انسانی است، فاکتورهای دیگری را هم برای ابتلا به این بیماری مهم دانست؛ موارد مهمی نظیر تعدد ازدواج در زن یا در همسر او؛ اگر یک زن شریکهای جنسی متعددی داشته باشد یا همسر او شریکهای جنسی متعددی داشته باشد ممکن است انواع پرخطر این ویروسها به بدن وارد شود، سن کم ازدواج، سن کم شروع فعالیت جنسی، سن پایین حاملگی، تعدد زایمان، اعتیاد زن یا همسر او به سیگار، حتی در معرض دود سیگار بودن هم درصد ابتلا به سرطان گردن رحم را افزایش میدهد.
وی در ادامه تصریح کرد که این ویروس ممکن است حتی در اثر زناشویی کامل هم منتقل نشود بلکه از طریق تماس پوست افراد هم صورت بگیرد. بنابراین استفاده از وسایل جلوگیری در رابطهٔ جنسی نظیر کاندوم حتما اثر پیشگیریکننده ندارند.
راههای پیشگیری
با توجه به مواردی که به آن اشاره شد دکتر قائم مقامی توصیه کرد برای پیشگیری از این سرطان،خانمها تست غربالگری پاپ اسمیر را از سن ۲۱ سال به بالا انجام دهند که در حال حاضر و در دستورالعمل جدید، فواصل انجام این تست از سالی یک بار به سه سال یک بار تغییر پیدا کرده است چراکه انجام این آزمایش به صورت هر سه سال یک بار همان ارزش آزمایش سالانه را دارد از سوی دیگر در هزینهها هم صرفهجویی میشود.
این جراح زنان و زایمان گفت؛ از سن سی سال به بالا اگر همراه تست پاپاسمیر تست ویروس HPV هم انجام شود به این دلیل که این تست از دقت بیشتری برخوردار است، میتوان فاصلهٔ انجام تست پاپاسمیر را به پنج سال یک بار تغییر داد. اما برای افراد زیر ۲۰ سال این تست ویروسشناسی توصیه نمیشود به این دلیل که ممکن است این ویروس در بدن خیلی از خانمهای جوان باشد که باعث نگرانی آنها شود؛ این ویروس عفونت گذرایی ایجاد میکند که ما انتظار داریم در زیر ۳۰ سال خود به خود پاک شود.
وی افزود؛ در افراد بالای۳۰ سال اگر تست HPVمثبت باشد باید بررسیهای دقیقتری انجام شود که مشخص شود آیا ویروسی که وارد بدن شده مشکلی ایجاد کرده یا خیر و اگر تغییرات سلولی و بافتی ایجاد شده باشد نمونهگیری انجام میشود و بر اساس نتایج نمونهگیری، بیمار تحت درمان لایهبرداری دهانهٔ رحم قرار میگیرد تا از وقوع سرطان گردنهٔ رحم جلوگیری شود. وی با اشاره به این نکته که پیشگیری با روش پاپاسمیر پیشگیری ثانویه است اظهار داشت؛ پیشگیری ثانویه تشخیص بیماری در مراحل زودرس است. خوشبختانه سرطان گردنهٔ رحم پیشگیری اولیه هم دارد که توسط تزریق واکسن انجام میشود.
از زمانیکه در اواخر سال ۱۹۸۰ تشخیص داده شد که عامل این بیماری نوعی ویروس است، از پوستهٔ این ویروس آنتیژنهایی ساختند که به عنوان واکسن مورد استفاده قرار گرفت و امروزه واکسن پیشگیری از سرطان دهانهٔ رحم در دنیا وجود دارد. این واکسن به دو صورت چهارگانه و دو گانه است. واکسن چهارگانه برای پیشگیری از ویروسهای عامل و ایجادکنندهٔ سرطان دهانهٔ رحم و زگیل تناسلی و ویروسهای چهارگانه است که در ۳ دوز تزریق میشود؛ واکسن اول درمرحلهای که واکسن در اختیار بیمار قرار میگیرد، واکسن دوم، دو ماه بعد و واکسن سوم، چهار ماه پس از واکسن دوم و به این طریق، جدول واکسن در حدود شش ماه تمام میشود.
دکتر قائم مقامی تاکید کرد که دخترها بین ۹ تا ۲۶ سالگی این واکسن را ترزیق کنند به این دلیل که هرچه سن کمتر باشد اثر ایمنیبخشی واکسن بیشتر است. خانمهایی هم که در سنین بالاتری هستند و روابط جنسیشان هنوز شروع نشده، میتوانند این واکسن را تزریق کنند اما درسن بالاتر ساختن آنتیبادی نسبت به سنین پایینتر، کمتر پیش میآید.
علائم سرطان دهانهٔ رحم
به گفتهٔ دکتر قائم مقامی سرطان دهانهٔ رحم در مراحل اولیه علامتی ندارد و معمولا با پاپاسمیر غیرطبیعی تشخیص داده میشود اما اگر کسی تحت غربالگری انجام نگیرد و تست پاپاسمیر را انجام ندهد و بیماری پیشرفت کند ممکن است با علائمی نظیر افزایش ترشحات غیر طبیعی که معمولا رقیق و آبکی و گاهی خونآلود هستند، خونریزیهای بین دو عادت، خونریزیهای پس از نزدیکی و... مواجه شود.
اگر بیمار باز هم به پزشک مراجعه نکند به این دلیل که انتشار تومور درون لگن به طور موضعی پیشرفت میکند، ممکن است فشار روی مجاری ادراری، بسته شدن مجاری ادراری و حالت اورمی (افزایش اورهٔ بدن) را در پی داشته باشد و یا خونریزیهای شدیدی ایجاد کند و احیانا روی عصب سیاتیک فشار ایجاد کرده و باعث درد شود که به پای بیمار سرایت میکند و این علائم در مراحل پیشرفتهٔ بیماری ایجاد میشوند.
روشهای درمان
به اعتقاد دکتر قائم مقامی اگر بیماری در مراحل اولیه توسط تست پاپ اسمیر تشخیص داده شود میتوان از طریق لایهبرداری دهانهٔ رحم این بیماری را درمان کرد بدون اینکه اثری در باروری فرد ایجاد کند. اما اگر بیماری در مراحل سرطان تشخیص داده شود با تکهبرداری با میکروسکوپ یا بدون آن میتوان این بیماری را درمان کرد.
وی افزود؛ اگر بیماری موضعی باشد و به احشاء مجاور انتشار پیدا نکرده باشد، ممکن است با عمل جراحی، رحم برداشته شود و اگر سن بیمار بالا باشد با رادیوتراپی درمان شود اما در مراحل پیشرفته معمولا» جراحی جایگاهی ندارد و حتمن باید از رادیوتراپی و شیمیدرمانی برای درمان بیمار استفاده کرد.
منبع :jarahaniran.com
یک متخصص بیوشیمی بالینی گفت: با کلونینگ، بیان و تخلیص پروتئین فیوژن (E7CTgp96)، واکسن درمان تومور سرطان دهانه رحم در فاز حیوانی با موفقیت در انستیتو پاستور ایران تولید شد.
امین دائمی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: سرطان سرویکال از شایعترین سرطانها در دنیا است که عامل اصلی این سرطان ویروس پاپیلومای انسانی است. واکسن هایی که برای پیشگیری از سرطان سرویکال وجود دارد با وجود مزیت های بالایی که دارند فقط برای انواع خاصی از ویروس پاپیلومای 16 و 18 کارایی دارد.
وی افزود: در کشورهای در حال توسعه و فقیر که دسترسی کاملی به واکسن ندارند و یا سرطان سرویکال نیز در آنها شایع است نیازمند یک واکسن قدرتمند برای مواجهه با بیماری هستیم.
این بیوشیمیست بالینی از تهیه واکسن برای کاهش رشد تومور سرویکال در انستیتو پاستور خبر داد و تصریح کرد: ما در انستیتو پاستور، آنکوپروتئین E7 را با قسمت C ترمینال پروتئین برای اولین بار الحاق کردیم و بعد از تولید ساختار DNA همراه با تکنیک الکتروپروشن به موشها تزریق کردیم.
وی گفت: اندازه گیری پاسخ های ایمنی همورال و سلولی نشانگر این بود که موشهایی که DNA واکسن کد کننده ( E7CTgp96) را دریافت کرده بودند موفقیت بیشتری داشتند و در نهایت موش هایی ساختار فیوژن DNA را دریافت کرده بودند موفقیت بیشتری در متوقف کردن تومور و تاخیر در رشد تومور نسبت به سایر گروه ها دارا بودند.
دائمی اظهارکرد: هم اکنون صد نوع ویروس پاپیلومای انسانی وجود دارد. واکسن های پیشگیری که در حال حاضر وجود دارد فقط برای نوع 16 و 18 جواب داده و مصونیتی برای انواع دیگر ایجاد نمی کند. همچنین برای عفونت های پاپیلومایی که ایجاد تومور کرده اند کارایی ندارند.
وی ادامه داد: واکسنی برای درمان ویروس پاپیلومای نوع 16 در دنیا وجود ندارد. واکسنی که ما تولید کردیم قادر است در فاز درمانی و پیشگیری از ابتلا به سرطان سرویکال با قابلیت بالا عمل کند. هم اکنون پاسخ این واکسن در مرحله فاز حیوانی موفقیت آمیزبوده و برای ورود به فاز انسانی نیازمند انجام آزمایشات تکمیلی و تکنیک های انتقال بهینه برای موفقیت بالاتری است.
دائمی در خاتمه خاطرنشان کرد: در صورت تامین بودجه و تکمیل منابع مالی آن این پروژه قابلیت اجرایی دارد.
رحم بخشی از دستگاه تناسلی خانمهاست که اندامی توخالی و گلابی شکل است و جنین در آن رشد میکند. رحم در حفره لگن بین مثانه و ركتوم قرار دارد.
سرطان دستهاي از بیماریهای مرتبط است. همة سرطانها در سلولها - یعنی واحدهای پایة زندگی در بدن - شروع میشوند. سلولها بافتها را و بافتها هم اندامهای بدن را میسازند.
معمولاً، سلولها رشد ميكنند و تقسیم میشوند تا سلولهای جدیدی را که بدن به آنها نیاز دارد تشکیل دهند. وقتی سلولها پیر میشوند و میمیرند، سلولهای جدید جای آنها را میگیرند.
گاهی این روند منظم بههم میریزد. سلولهای جدید وقتی بدن به آنها نیاز ندارد تشکیل میشوند و سلولهای پیر زمانی که باید بمیرند نمیمیرند. این سلولهای اضافه بافتي ناهمگون را که غده یا تومورنام دارد تشکیل ميدهند
برای اینکه دچار سرطان نشوید این غذاها را بخورید
هویج نه تنها برای چشم بلکه حاوی هر دو بتا کاروتن و کاروتنوئید (تصادف ) که به طور مستقیم در برابر جذب مواد سرطان زا از سلولهای بدن دفاع می کند . شما می توانید غذا را خام، یا در طبخ خورش استفاده کنید ، و یا در سالاد بکار گیرید ، این سبزی بسیار متنوع و ارزان است
چای سبز
چای سبز خاصیت انتی اکسیدان دارد و برای سلامتی بسیار مفید است پس هر روز از این چای بنوشیدتا سلامتی شما تضمین گردد و مانع نشر و تکثیر سلول های سرطانی گردد.
لوبیا قرمز
این غذا ارزان است و مانع رشد تومور های مغزی میشود و فیبر و پروتئین زیادی دارد .
کاهو
علاوه بر اینکه به کنترل وزن کمک می کند مانع رشد سلول های سرطانی نیز هست و از رشد این بیماری جلوگیری می کند .
نان سبوس
این نان کربوهیرات کافی به بدن می دهد .یک مکمل غذایی است و ضد سرطان است.حاوی ویتامین های مختلف است .و برای حفظ متابولیسم خون ضروری است .
در تنظیم سیستم گوارشی و رفع یبوست هیچ ماده ای با قدرت سبوس برابری نمی کند. سبوس موجب رانش مدفوع در طول لوله های روده ی کوچک و بزرگ شده و در عین حال تاثیر فراوانی بر حرکات موجی شکل روده ها دارد.
منبع:khabarpu